12 Disember 2009

Jom Klik Di sini


SYARIKAT PENGIKLANAN TERBARU

http://www.catcheye.com.my/?r=23952

Daftar Percuma

semuanya percuma
cuma letakkan iklan di dalam blog anda
media pengiklanan online terbaru......
peluang untuk kita sama-sama menambah pendapatan.....


hai,
beri saya masa 5 minit awak boleh?
mari sertai saya di catcheyes jom..

http://www.catcheye.com.my/?r=23952

Catcheye adalah sebuah syarikat pengiklanan terbaru di Malaysia,
apa yang menariknye anda dibayar untuk setiap iklan yang anda lihat disini,
ya,mudah saja,klik2 iklan tak samapai seminit dah dapat duit,
malah mereka membayar kita sehingga level 4 secara infiniti..
katakan anda menaja 10 orang di level 1,
kemudian mereka menaja 10 orang lagi sehinggalah 4 level,
tahu tak $NAME&? awak akan peroleh RM11 jika sehari mereka klik untuk 1
iklan,
kalau sehari mereka klik 10x anda peroleh RM11x10=RM110
jika sebulan anda akan peroleh RM110x30=RM3300. .
banyak tu ..

http://www.catcheye.com.my/?r=23952

awak tak nak ke?
ayohlah sertai saya..benda ni 100% percuma...tak perlu modal
cuma perkenalkan kepada 10 orang je..benda free xkan tak boleh ajak..
untuk maklumat awak,keahlian catcheye telah mencecah 21500 orang sekarang..
jangan berlengah lagi..Ini bukan penipuan..

http://www.catcheye.com.my/?r=23952


Cara nak regis
2.klik join catcheye now
3.isi maklumat diri,IC dan alamat (penting sebab cek dihantar berdasarkan ini
selepas cukup RM50)
4.Isi jawapan: soalan 1 jawapan A, soalan 2 jawapan B,soalan 3 jawapan A.. (jika
awak jawab salah pendaftaran tidak diterima)
5.klik agree and proceed..Ok siap
http://www.catcheye.com.my/?r=23952

Kemudian apa perlu buat?
1.klik sign in
2.lepas sign in klik reward panel
3.Awak lihat akaun awak ade RM1 (bonus) dan link awak.
4.Copy link awak dan gantikan link saya ini dengan link awak.
5.postkan risalah saya ni ni buletin or pape je & emailkan kepada kawan2.
6.Lihatlah tak sampai sebulan awak dah ade 10 orang di level 1.percayalah!
sebab benda ni 100% percuma

REZEKI TUHAN YG BG..TP KITE KNE USAHA JGAK KN?? TGGU APE LG?? J0MLA J0IN..


http://www.catcheye.com.my/?r=23952

Tiada ulasan: