31 Mac 2009

Catatan Penghujung Mac 2009

Aku balik kampung sempena cuti minggu revision untuk exam 7hb nanti. Mak aii beberapa orang sepupu aku telah melahirkan baby baru. Aku lupa tarikh yang tepat kelahiran baby baru ini.

Ini adalah anak sepupu aku Noraini dengan Nawi. Dia dapat anak perempuan.


Yang ini pula anak sepupu aku Azmi ngan Makdek. Dia dapat anak lelaki.

Apapun tahniah kat sepupu aku merangkap dua pupu kepada Tyra. Lupa plak nak tanya nama...
Adik Tyra.... tunggulah dulu. Tyra masih kecil lagipun mama Tyra tengah belajar. Bila tanya papa Tyra... Insya Allah Tyra perlu adik perempuan untuk jadi kawan dia.

Selain daripada tu Achik dan Reena telah menyambut birthaday pada 25hb Mac. Oleh kerana masa itu aku tak ada kat kampung maka pada 29hb Mac 2009 aku beli sebiji kek dan raikan birthday Tiga orang mak sedara Tyra sekali gus iaitu Achik dan Reena serta Makdek Mahani yang sambut pada 29hb Mac. Mereka cukup gembira pada hari tersebut.
Zaza tumpang bergaya dengan kek yang mama hadiahkan untuk mak
sedaranya.


Foto terbaru Tyra.

7 ulasan:

wawi berkata...

mak oi... sori arr kat smua family... awie sibuk arr skrang.... awie skrang dah pengang jawatan exco or jawatankuasa untuk gabungan pelajar melayu semenanjung cawangan khas uum... so agak bnyk aktivit skrang.... blog n portal pon dok sibuk baiki.... kami baru je buat inteview saketriat untuk gpms.. esok malam ada meeting lagi... pagi tadi baru lepas jumpa tnc... 2 hingga 4 pula ada kat sekolah rendah kat kuala muda untuk program motivasi...

so, adik2 awie yng baru je sambut birtday, sori becoz lambat wish... kadang2 pening gak nak pikir semua... ok... tapi sedih gak tak dapat join kat kampung.... k bye duluu ek...

wawi berkata...

tyra...zazaaaaaaaa

malau berkata...

Salam dari malau di melaka ni.

Rindu rasanya kat korang di kampung. Malau pun sekarang ni bizi gak. Apa ingat wawi je yang bizi..hahaha..

Malau mungkin akan balik kg lepas dapat gaji bulan 4 nanti.

Selamat hari lahir buat adik-adikku tersayang riena..achiek dan mak dek mahani. Semoga tahun mendatang dilebihkan rezeki dan dipermudahkan dalam segala urusan menuntut ilmu.

wawi berkata...

best nye kek tu.. nak le jugakkkkk....... nanti 14 novvember jangan lupa ek...

wawi berkata...

satu nak habaq... tak kisah le ape yg dah jadi dengan wawi, maksudnye.. kadang2 cakap merapu..kadang2 cakap over... dok kat sini byk tekanan.... kadang dah jadi banyak cakap dah.... ha ha ha... apa2 pun wawi masih sama cam dulu...

Tyra Iskina berkata...

bersabarlah Ayah Wie

wawi berkata...

nak tau ape yg terbaru??? lepas pie program, kami rest jap kat pantai merdeka... tengah dok sronok, terpijak sesuatu kat dalam air... apa lagi terbelah la tumit kaki... dalam dan banyak jugak lah darah mengalir... fuh lega jugak bila ada si awek yg prihatin sanggup pie kedai beli ubat.... he he... kawan2 yg lain kena pula sengat ikan... dasyat le...