22 Jun 2009

Sinar Harian Edisi Kelantan 20 Jun 2009 - m/s K4


Esok nak exam trial kum 2, plan nak study gila skit tapi tertelefon kat pakcik malau, al-kisah ada cite dia kat sinar edisi klate tarikh 20 jun 2009...
Jadi tak nak menghampakan Pakcik Malau, aku upload akhbar sinar yg aku dah scan. Disebabkan aku dah terenyuk surat khabar tu, maaflah ya tak berapa clear sangat. Nak edit tak bleh plak. Tapi disebabkan Pakcik Malau berkobar -kobar nak tengok gak, maka terpaksalah aku upload gak kat sini..

1 ulasan:

Koi (9M2mzr)..a.k.a Mazru berkata...

selamat berjaya dalam exam tu nanti ye..